۳۴ نفر بر اثر گرمای هوا در هندوستان جان باختند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

۳۴ نفر بر اثر گرمای هوا در هندوستان جان باختند

بر اثر گرمای هوا در ایالت اوتار پرادش هند، ۳۴ نفر جان باختند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اثر افزایش گرمای هوا طی ۲ روز گذشته، ۳۴ نفر در ایالت اوتار پرادش واقع در شمال هند جان خود را از دست دادند.

 مقامات بهداشتی هند به دنبال مرگ و میر ناشی از گرمای شدید درباره افزایش گرمای هوا در این ایالت، در این باره به مردم هشدار دادند.

سازمان هواشناسی هند نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دمای هوا در منطقه بالیا از توابع این ایالت به ۴۲.۲ درجه بالاتر از میزان عادی فصلی رسیده است.

پزشکان محلی اعلام کردند که افراد بالای ۶۰ سال به دلیل گرمای هوا نباید بیرون بروند. گرما ممکن است بیماری‌های مضمن آن‌ها را تشدید کند.

امواج گرما در برخی مناطق هند طی فصل تابستان اغلب باعث کمبود آب می‌شود و میلیون‌ها نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

در شهر ناوی بمبئی، در ایالت ماهاراشترا واقع در غرب هند، ۱۳ نفر که در مراسمی در آوریل شرکت کرده بودند، بر اثر گرمای سوزان جان باختند.

از سوی دیگر دمای بی سابقه‌ای در کشور‌های منطقه از جمله هند، بنگلادش، تایلند، فیلیپین، ویتنام و لائوس نیز مشاهده می‌شود. / آناتولی

ارسال نظر
آخرین اخبار